En dan toch maar een eigen blog

Hallo allemaal hier mijn eerste bericht op mijn eigen blog! Ik heb lang getwijfeld zal ik ook een blog maken? En wat levert het mij op? Het antwoord is: een soort dagboek van wat ik allemaal maak en dat vind ik een hele goede reden.  Gedachten op een rij zetten, wellicht contacten met andere creatievelingen door middel van de blog. Super leuk! Er zat een stemmetje in mijn hoofd die zei: “Daar heb je toch helemaal geen tijd voor…” Uhh, nee dat niet, maar tijd moet je soms maken, toch?

Oké en waar ga ik dan beginnen? Ga ik vanaf nu de dingen die ik maak op de blog zetten? Of zet ik ook ‘oude’ maaksels erop? Daar ben ik nog niet uit.

Waar ik wel over uit ben is dat ik mee gaan doen aan de uitdaging van A Bouquet of Buttons 3 out, 1 in challenge.  Het lijkt me moeilijk, maar ik ga het proberen!

5 gedachtes over “En dan toch maar een eigen blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s