Mijn kerstrok! My Christmasskirt!

Zoals ik al eerder vertelde maak ik te weinig voor mijzelf. Voor de Kerst wilde ik graag iets voor mijzelf maken. In 3 avonden heb ik deze rok gemaakt. Het is een patroon van Megan Nielsen, the Kelly skirt. Het is een simpel patroon en ik ben tevreden over het resultaat.

As I said earlier, I don’t make enough for myself. For Christmas I wanted to sew something for myself. In three nights I made this skirt. It is a pattern of Megan Nielsen, the Kelly skirt. It’s a simple pattern, and I’m happy with the result.

De stof heb ik online gekocht bij Noeks.

I bought the fabric online at Noeks.

IMG_1436 IMG_1437

Ik vond het leuk om het randje aan de onderkant netjes af te werken met een lint. Nice isn’t it?

I finished the edge at the bottom of the skirt with a ribbon. Nice isn’t it?

IMG_1438

Het enige wat ik er op aan te merken heb is dat het stukje onder de 2 bovenste knopen een beetje wijkt. Wellicht zet ik daar nog een haakje om dat te voorkomen.

The only thing I have to say is that there is little space between the two upper buttons. Maybe I’ll put a hook to prevent it.

IMG_1439

Wat vind je van de rok?

What do you think about the skirt?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s