Stashbusting in 2014

Het wil nog niet zo vlotten met de 3 out 1 in. Het probleem is dat ik niet zoveel tijd heb om achter de naaimachine te gaan zitten. Nu is er a.s. zaterdag een stoffenuitverkoop en daar wil ik heul graag heen! Hoe moet dat nou? In januari heb ik 2 stoffen weggegeven (met pijn in mijn hart) heb ik van 1 stof een jurk gemaakt die vervolgens mislukt is en ik heb een nieuwe stof geknipt voor een jurk die wel moet gaan lukken. Dus als ik voor zaterdag nog 2 stoffen gebruik, of weggeef dan mag ik 2 nieuwe stoffen kopen! Zal dat mij gaan lukken? Het wordt een grote uitdaging. Je leest het al het gaat niet zo best met mijn stoffenverslaving. Er is nog geen sprake van afkicken, helaas.   Wish me luck!

It isn’t going to well with the 3 out 1 in. The problem is that I don’t have much time to sit down and sew. Now there is a fabric sale this Saturday and I really would like to go! In January, I’ve given away two fabrics (with pain in my heart), I made ​​a dress of one substance which subsequently failed and I have a new fabric cut for a dress that is destined  going to work. So if I use two fabrics before Saturday, or giveaway I may buy two new fabrics! Is that going to succeed? It is a big challenge. Maybe you notice it isn’t going that well with my fabric addiction. There is no question to withdrawal, unfortunately. Whish me luck!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s