Ik kon me echt inhouden. I really could not help myself.

Ik ben terug gekomen van de stoffen uitverkoop met 5 stofjes. Uuhm dat is eigenlijk 3 stoffen teveel, maar ik kon ze echt niet laten liggen. 2 keer hele mooie zijde, een leuke tricot en 2 ik weet niet wat voor stof. En wat denk je dat het in totaal kostte? 18 euro! Dat is toch geen geld voor zulke mooie stoffen. Ik ben blij! Nu moet ik alleen nog even ervoor zorgen dat ik er 9 stoffen de deur uit werk. Wat denken jullie? Mooie stofjes toch?

I just came back from the fabric sale with 5 pieces of fabric. Uuhm, which is actually three fabrics too much, but I could not leave them. 2 pieces of beautiful silk, a nice tricot and 2 I do not know what kind of fabric. And what do you think it cost in total? 18 euros! That’s very cheap for such beautiful fabrics. I’m happy! Now I need to make sure I use nine of my fabrics. What do you think? Nice fabrics, or what?

Afbeelding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s