Luchtig slaapzakje

Na wat warme dagen, waarbij mijn dochter badend in het zweet wakker werd, besloot ik op zoek te gaan naar een dun katoenen slaapzakje. Toch vreemd, ik kon nergens een vinden.  Na een zoektocht Hema, V&D heb ik het maar opgegeven. Dan maak zelf wel ik wel een luchtig slaapzakje voor mijn dochter. Dit is het resultaat.

Het stofje is een dunne katoen dat ik ooit op het Stoffenspektakel heb gekocht. Ik heb witte boordstof gebruikt voor de hals en de armsgaten. Als patroon heb ik de bovenkant van een shirtje uit de Ottobre gebruikt. De rest van het patroon heb ik er zelf bij bedacht.

Afbeelding

 

Ik was eigenwijs en heb een niet-deelbare rits gebruikt, die ik nog had liggen. Nu zit de ritssluiting bovenaan in plaats van onderaan. De rits zit er netjes in. Ik ben dik tevreden, hopelijk is mijn dochter dat ook!  Afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s