Dalton

Als catootje voor mijn nieuwe neefje maakte ik een Dalton broekje uit La Maison Victor editie 3 herfst 2014.

IMG_6927

Ik had de broek met de schildpadden als kraamcadeautje gekregen voor mijn jongste dochter. Het broekje vind ik erg fijn. Lekker soepel en zit niet zo strak en voor baby’s met lange benen ideaal. En ook belangrijk het heeft een leuk model!

IMG_6933

Op de foto is wel duidelijk te zien dat de schildpaddenbroek gekrompen is, want ik maakte de broek met de cassettebandjes in precies dezelfde maat, namelijk maat 56. Ik heb de stof (tricot) van te voren gewassen en in de droger gedaan. Het is dus erg knap als het nog krimpt. 😉

 

 

Advertenties

3 gedachtes over “Dalton

  1. ik maak ook veel daltons voor men jongste maar dan niet alleen in tricot, ook in babyrib en jersey voor nu tijdens de winter (en het grootste model voor de benen maar aan de buik doe ik die boordband een 4cm smaller omdat hij anders afzakt bij men smal ventje
    de eerste niet gedaan en da schuift zo over zen poep, kan trouwens nog in een maata 74 maar da zijn dan korte broeken natuurlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s