Mini Tote Bag

Voor Milou haar verjaardag heb ik een mini tote bag gemaakt. Ze is 2 jaar geworden. Ze kan vast wel een boodschappentasje gebruiken. Of een tas om haar beker en koek in te doen als ze naar de peuterspeelzaal gaat.

IMG_6990

Het model is hetzelfde als in de blogpost van Markt. Op de voorkant heb ik haar naam geflockt. Als  lettertype gebruikte ik: Hobo std

IMG_6992 De voering is een lichte katoen met gouden stipjes. Ook leuk voor een kerstproject realiseer ik me nu.

IMG_6996

In het tasje heb ik een cadeautje voor haar en voor haar grote zus. Nu maar hopen dat het in de smaak valt bij de kleine Milou! IMG_6997De blauwgroene stof kocht ik op de markt in Gouda en is van Dapper.

De lichte stof met gouden stippen kocht ik bij Sjiekebiele.

Flockfolie bij  Hotfix-Studio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s