Opvouwbare tas

Uit het boek ‘Zo Geknipt 1′ maakte ik de opvouwbare tas. Omdat mijn jongste dochter ’s avonds nogal onrustig was, duurde het even voordat ik hem af kon maken. Het lukt mij echt niet met 3 kinderen om overdag iets te fröbelen. Als de een rustig is, vraagt de ander weer om aandacht. Of het is tijd om naar school te gaan om de oudste op te halen. Alleen kleine klusjes lukken me, zoals een knoopje aanzetten, maar ik kan nooit langere tijd concentreren. Dat lukt ’s avonds wel, herkenbaar? Heb je tips voor me?

IMG_6800                 IMG_6799

En zo ziet het tasje eruit als ik hem opvouw.
IMG_6797

De tas heb ik gemaakt voor een vriendin. Ik hoop dat het een praktische tas is, want ik vind hem aan de kleine kant. Iemand die de tas ook gemaakt heeft? Wat zijn jullie ervaringen?

Stof groen: String Theorie by Michael Miller gekocht bij Noeks

2 gedachtes over “Opvouwbare tas

  1. gefeliciteerd met je interessante blog… je krijg meer en meer zin om ook aan de slag te gaan… hopelijk ontvang ik nu vlug mijn zo geknipt 2… leuk voor al jouw vrienden die zo’n fijne cadeautjes van jou krijgen… grtjs v omi Monique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s