Spuuglapjes

Voor mijn jongste dochter heb ik nog maar weinig gemaakt. Ze is nu 4 maanden (jee!) Ik vind het zonde om kleertjes te maken, omdat ze er zo snel uitgroeit en ik heb nog stapels kleren liggen van de andere twee.  Daar moest toch maar eens een beetje verandering in komen.

Voor mijn schoonzusje vond ik het leuk om iets te maken en ik kon me herinneren dat ze spuuglapjes nodig had. Dat is een mooi cadeautje! Zelf vind ik de kleine vierkanten doekjes een beetje saai, dus koos ik voor de vorm van een spuuglapje van Nutrilon (ooit een keer gratis gekregen)  Ik legde het op badstof en koos een gezellig biaisband. En klaar is kees!

foto 3 foto 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s