Cat dress

Uit de Ottobre lente 1/2014 heb ik voor mijn kleine donder een poezen kleedje gemaakt. Funny Faces heet het patroon. Een simpel maar leuk kleedje.

Het rimpelen van het rokdeel deed ik volgens de wijze van de Ottobre. Ze beschreven in het blad dat er gerimpeld wordt met elastisch band (Framilon?). Toen ik naar de forniturenzaak ging en daar naar vroeg gaven ze me elastiek. Oke, prima ik ging eens proberen te rimpelen met elastiek! Echt veel toegevoegde waarde heeft het naar mijn idee niet. Het enige wat ik er wel leuk aan vind is dat het rokdeel een beetje naar voren puilt. Op de foto kan je zien wat ik bedoel. Wat vinden jullie heeft het toegevoegde waarde?

IMG_7085          IMG_7087

De mouwboorden maakte ik een stuk breder, zodat ze de jurk langer kan dragen.

Madam wilde de jurk direct aan en maakte er een verkleedfeestje van.

IMG_7083

Ik ben aan het experimenteren met photo editor PicMonkey. Wel een hoop werk om de foto’s te bewerken, maar het resultaat mag er best zijn!

Een gedachte over “Cat dress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s