Nog een neefje geboren

Na de geboorte van neefje Ruben werd 20 dagen later neefje Noud geboren! Wat een feest. De teller staat inmiddels op 3 neefjes.  Tante Marieke is trots!

Ook Noud kreeg een vlaggetjeslijn met zijn naam. Wederom gebruikte ik het lettertype Cooper Std in hoofdletters. Ik vind het een mooi lettertype, duidelijk en het is redelijk makkelijk knippen. Met vliesofix plakte ik de vilten letters vast op de vlaggetjes en stikte deze keer uit tijdgebrek de letters niet vast. Dit deed ik wel bij de vlaggetjeslijn van Ruben. Deze keer dacht ik efficiënt, (lees vorige keer was ik gewoon dom…) en knipte de vilten letters en de vliesofix tegelijk.

Welkom kleine Noud! Fijn dat je ouders geen lange naam hebben gekozen, anders was je cadeautje nooit een paar uur na je geboorte klaar geweest :p

Binnenkort volgt er een kraamcadeau tutorial. Ik heb meer gemaakt…!

Stof: Michael Miller Ship Shape

Advertenties

Een gedachte over “Nog een neefje geboren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s