Liebster award

Ik kreeg een berichtje van Lies van de blog abfabulies. Ze had me genomineerd voor de Liebster Award. De Liebster-wat?!

Heel erg leuk, want zo heb ik haar blog ontdekt. Neem vooral een kijkje en klik op de link.

Wat is de Liebster Award? Een virtuele award van en voor beginnende/kleine bloggers (minder dan 200 volgers) om de persoon achter de blog beter te leren kennen, en om aan te geven dat je zijn/haar blog echt de moeite waard vindt.

De Regels: Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en plaatst een link naar zijn/haar blog in je blogpost. Je beantwoordt de vragen die je gekregen hebt bij de nominatie. Je nomineert zelf andere bloggers die minder dan 200 volgers hebben, en brengt hen hiervan op de hoogte. Je mag zelf niet terug genomineerd worden.

Mijn antwoorden: 

1. Waar maak jij graag tijd voor? Het is misschien cliché, maar ik maak graag tijd voor mijn gezin, familie en vrienden. Voor gezelligheid maak ik graag tijd. Lekker uit eten, een concert, wandelen in het bos of aan het strand, eigenlijk zoveel.

2. Wat zijn jouw vakantieplannen voor volgende zomer? We hebben nog geen concrete plannen, maar het liefst blijven we een beetje in de buurt van Nederland. Misschien Zeeland? Ik heb wel zin om te gaan kamperen.

3. Wat is je fijnste herinnering? Ik heb zoveel fijne herinneringen. Maar de mooiste is toch wel de herinnering aan mijn trouwdag. Dat was echt een top dag!

4. Wat staat er zeker nog op je to-do lijstje? Oh zoveel!! Ik heb een behoorlijk lange bucket-list. Op naaigebied heb ik ook een hele lange to-do-lijst. Ik wil vooral kleren maken voor de meiden. Ik vind het zonde om kleren voor ze te kopen als ik zoveel leuke stofjes op de plank heb liggen. Ook heb ik de traditie om voor de kids een verjaardagsoutfit te maken. En ik vind ik het ook erg leuk om dingen voor mijzelf te maken.

5. Waar lig jij ‘s nachts van wakker? Gelukkig lig ik niet zo vaak wakker. Maar wat me wel de laatste tijd frustreert met een gezin van drie jonge kinderen is het ontbreken van tijd. Herkenbaar?

6. Waar kan men je een plezier mee doen als cadeautje? Ik vind zelfgemaakte cadeautjes het allerleukst! Dat komt vaak recht uit het hart 🙂

7. Welke muziek hoor je graag? Zoveel! Mijn man is een echte muziekliefhebber en door hem blijf ik op de hoogte van nieuwe muziek. Ik houd vooral van sing and songwriter muziek. We gaan trouwens binnenkort naar Paaspop. Heb ik zin in!

8. Lees je graag? Zo ja, wat is je favoriete boek? Ik lees vooral in de vakantie. Dan vind ik het leuk om een goed boek te lezen. Ik heb geen favoriet boek, ik lees boeken eigenlijk nooit 2 keer.

9. Wanneer en waarom ben je begonnen aan je blog? Ik ben nu een jaar bezig met mijn blog. In  2014 begonnen. Het is voor mij een manier om mijn zelfgemaakte creaties vast te leggen. Een soort logboek. Ook vind ik het leuk om inspiratie voor anderen te zijn. Dat vind ik ook zo leuk aan het lezen van andere blogs. Nieuwe ideeën opdoen, leuke stoffen in allerlei vormen zien, nieuwe patronen ontdekken.

10. Waar haal je energie uit? Ik haal mijn energie uit veel verschillende dingen. Maar om even bij het onderwerp van mijn blog te blijven: haal ik veel energie uit de lessen van mijn opleiding costumière. Ik ben heel erg blij dat ik daaraan begonnen ben. Ik leer nieuwe naaitechnieken en mijn  naaitechnieken te verbeteren, patroontekenen, textielwarenkennis etcetera etcetera. Verder vind ik het leuk om vrienden en familie te verblijden met een zelfgemaakt cadeautje. Daar haal ik ook energie uit.

11. Wat is je favoriete film, en waarom? Ik kijk graag films, de laatste tijd onder invloed van hormonen (mijn jongste dochter is 5 maanden) het liefste niet te zware films, anders barst ik in snikken uit! Ik kijk films niet zo vaak meerdere keren, net als het lezen van boeken.

Mijn vragen:

 1. Waarom ben je begonnen met naaien?
 2. Waarom vind je het zo leuk?
 3. Welke creatie heb je in de hoek gegooid?
 4. Wat wil je nog gaan maken?
 5. Wat vind je het mooist wat je ooit gemaakt hebt?
 6. Waarom blog je?
 7. Van welke stoffen gaat jouw hart harder kloppen?
 8. Waar maak jij graag tijd voor?
 9. Wat voor thee drink je graag?
 10. Wat is je lijfspreuk?

Nominaties:

Succes meiden, ik ben benieuwd naar jullie verhalen!

4 gedachtes over “Liebster award

 1. Wat een eer! Ik doe m’n best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, maar het zou kunnen dat er een bevalling tussen komt… Dan is het voor erna. Maar je krijgt m’n antwoorden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s