Just stay little

Mijn emoties gingen met mij aan de haal toen mijn oudste dochter haar eerste tand verloor. Wat wordt ze toch groot! *snik* Waarom blijf je niet klein?                                                                          De ene dochter heeft nog geen tanden( 5 mnd oud) en de ander verliest ze… Waar blijft de tijd?

IMG_7363

Omdat deze meid echt nieuwe kleren nodig heeft maakte ik deze rok voor haar. Een toepasselijk stofje, met de naam ‘Just stay little’ van Sarah Jane, van de collectie Children at play. Gekocht bij Happy Stitches. Super zoet stofje, omdat ze echt nog wel klein is 😉

Ik maakte het ‘All in one’ uit ‘Allemaal rokjes’ Ik paste het patroon aan door het in drieën te knippen en 2 keer 6cm extra stof toe te voegen, aan de voorzijde en achterzijde. Een leuk paspelbandje uitgezocht, blinde rits er in.

IMG_7419

Leuk geworden toch?

IMG_7421

Advertenties

3 gedachtes over “Just stay little

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s