Labels

Al heel lang stonden labels op mijn verlanglijstje. Ik had al vele mooie labels gezien en wilde graag mijn eigen label ontwerpen. Maar dat is niet zo makkelijk, zeker als je een twijfelkont bent zoals ik. Ook begreep ik niet veel van de sites die de labels aanboden en dan hebben we het nog niet eens over de torenhoge prijzen. Dat hoofdstuk ging dus op de lange baan.

Op een gegeven moment had ik er genoeg van: die labels moesten er nu maar eens komen! Dus vroeg ik Sas mij te helpen met een ontwerp voor mijn blog en de daarbij horende labels. Zij kwam op het idee dat een naaimachine (als je hem omdraait) op een hoofdletter C lijkt. Geniaal!

Thuis ging ik verder met een plaatje van internet. Bewerkte het zodat het naar mijn zin was en spiegelde de afbeelding. Ook vroeg ik advies aan de leden van de Facebook ‘Zo Geknipt.’ Zij adviseerden allerlei bedrijven waar je stoffen labels kon laten maken. Ik koos uiteindelijk via Etsy voor VikingLabelling

Met deze meneer had ik in het Engels contact en hij maakte het ontwerp helemaal zoals ik wilde. Ik bestelde een groot label en kleine labels met alleen het logo.

En vandaag zijn mijn labels geleverd! Helemaal vanuit Hong Kong overgevlogen. Dat was een aardige reis naar hier, dus daar ging wat tijd (1 maand) overheen. Ratatataa! Daar zijn ze dan!

 IMG_7502              IMG_7501

Ik ben blij met het resultaat. Momenteel ben ik aan het fantaseren over wat ik ga maken, MET eigen label 😉

IMG_7503

2 gedachtes over “Labels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s