Toilettasje

Onze oudste dame heeft weer een aantal kinderpartijtjes in het verschiet. Ik koop me scheel aan cadeautjes, maar dat terzijde…Voor haar vriendinnetje maakte ik een toilettasje, maar het kan ook goed dienst doen als tasje om klein speelgoed in te bewaren.

 Ik had het volgende patroontje al eens vaker langs zien komen. Bij Elisanna, Mieke etc.

Dat wilde ik ook wel eens proberen!

 IMG_7514

Volgende keer maak ik er ook een hengsel aan. Dat lijkt me in het gebruik handiger. Als alternatief hing ik een lintje aan de rits.

Er zullen zeker nog meer toilettasjes volgen, het patroontje vind ik heel snel en gemakkelijk en het resultaat super! Ook handig om restjes stof mee op te ruimen. Over opruimen gesproken: ik heb ook korte ritsen liggen, dus die kunnen ook een bestemming krijgen.

IMG_7515Daar is mijn label! Ik moet alleen wel even wat beter rekening houden met zoombreedte zoals je kunt zien op de foto.

Stof: Dapper Nina Sweet

Rits: 22 cm

Doorzichtig lintje: eigen voorraad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s