Stoffen envelop

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van me liet horen. Druk, druk, druk…  Bezig met het huis verkopen. Dus bij elke bezichtiging het huis gladtrekken. En dat is best veel werk met 3 kids 😉 Maar voor kleine projecties wel tijd gemaakt, alleen het bloggen laat soms op zich wachten. De ‘Zo Geknipt’ projecten staan even in de koelkast. Daar komt hopelijk snel weer tijd voor!

Deze week hadden we een bruiloft. Dan begint het malen in mijn hoofd: Wat geef je iemand cadeau op een bruiloft? Meestal geld met een leuk kaartje…. Mmmm, kan ik nog iets verzinnen om te maken van stof?

Ja, een stoffen envelop! En zo geschiedde:

IMG_7571

Ik heb een grote envelop opengevouwen en op stof gelegd, met een naadtoeslag van 1 cm. Voor de buitenkant heb ik een Soft Cactus Colored Windows Ceylon Pastel gebruikt. Voor de binnenkant een effen stofje en een kamsnap sluiting.

IMG_7570

Ik denk dat er nog meer zullen volgen! Misschien moet ik een paar in voorraad gaan maken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s