Oh no!

Oh no! Mijn laatste blogbericht was van 4 september en het is nu 27 december. Wat is er in de tussentijd gebeurd? Vertel, vertel, vertel…..!

Erg veel… Zo veel dat mijn blog on hold werd gezet. Begin november zijn we verhuisd en hebben ons oude poppenhuisje vaarwel gezegd. En voordat we dat deden hebben we flink geruimd, alle overtollige ballast weggedaan, want onze inboedel moest opgeslagen worden, zodat we in ons nieuwe huis konden gaan verbouwen.

Inmiddels is de verbouwing bijna afgerond en we hopen eind januari in ons nieuwe paleis te gaan wonen. En het is mooi geworden! (Trots!) Nieuw electra, badkamer, wanden stucen, nieuwe vloer boven en beneden, vloerverwarming, nieuwe keuken, aanbouw. Best wel ingrijpend. In de tussentijd hebben we bij mama gewoond. Dat was in het begin erg wennen, voor ons, maar ook voor haar. We hebben het met zijn allen erg druk gehad. Maar straks kan het genieten beginnen en kan ik mijn naaimachine weer afstoffen. En daar kijk ik weer naar uit!

In de tussentijd heb ik nog wel een paar kleine projecten gedaan.

Ratatataa! Natuurlijk THE Dalton nr. 3 en 4. En een zomerkleedje voor mijn oudste. Gebaseerd op de Candy dress van La Maison Victor.

Blogbericht volgt!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s