Candylish dress

De Candydress wilde ik eens proberen. Alhoewel het is hier en daar een beetje anders geworden.

Zo maakte ik geen koord en maakte een buidelzak op het voorpand. De mouwen nam ik dubbel. Daardoor zijn de mouwen een beetje stug en dik geworden. Ze staan naar buiten als vleugels van een vliegtuig. Opzicht heeft het wel wat. Toch vraag ik me af of het de bedoeling is. Het voorbeeld zag ik hier.

IMG_8923

IMG_8927

Het stofje is goed om in de lente sferen te komen. Zoet…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s