Dalton#5

Toen ik mijn stoffen eens goed bekeek zag ik dat er ook wat ‘jongens’stoffen in mijn voorraad ligt. Aangezien er geen kindjes meer in onze planning staan, nee helaas geen jongens voor ons, sorry lief! Het leek mij een idee om deze stoffen maar eens op te gaan ruimen. Met mijn neefje in mijn achterhoofd maakte ik weer een Dalton uit La Maison Victor. Het blijft een succes dit broekje. Mijn dochter showt het broekje even!

IMG_9351

IMG_9344

Hij is aan de ruime kant. Maar de broekspijpen kunnen worden omgeslagen.

IMG_9347

IMG_9346

Op de bank klimmen, met een zorgzame hand van grote zus!

Dit stofje is volgens mij van Lillestoff.

Stashbusting: 2 out en 0 in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s