Tinny#3

De laatste boogupdate heeft even op zich laten wachten. Veel ergernis over Picmonkey later heb ik besloten er niet meer mee te werken. Misschien ligt het aan mijn computer (mac) maar elke kerels er wel weer wat. Flash updaten, te langzaam wegens drukte op de site, of gewoon dienst weigeren… Dus dan maar even geen fancy plaatjes, maar gewoon puur natuur zonder bewerkingen. (ook mooi!) Welk programma gebruiken jullie om foto’s te bewerken? Iemand tips?

Al snel na Tinny 2 volgde er een Tinny 3. Dit keer voor mijn oudste dochter met het verzoek een kraag. Het werd de Peter Pan kraag met petal en een cirkelrok.

IMG_9565

Een mooitje, niet waar?

Hij is iets te breed voor haar, ik maakte hem op de groei, 7 jaar. De volgende maak ik op breedte 6 jaar en lengte 7 jaar. Dan zal hij perfect zitten.

De paspop op de foto heb ik nieuw. Omdat ik mijn meiden niet fotografeer voor mijn blog vond ik dat ik mijzelf een paspop cadeau mocht doen. Het zijn er 3 geworden! 1 paspop op mijn maat, eentje op 128 en een op maat 104. Nu kan ik ook ongegeneerd onder de rok fotograferen!

IMG_9570

Het stofje kocht een vriendin eens voor mij op het stoffenspektakel. Het is een simpel katoentje met zwarte stippen. Als voering gebruikte ik een witte katoen van een laken.

Vanaf heden wil ik mijn stoffenvoorraad wat gaan beperken. Daarom ga ik bijhouden hoeveel stoffen ik koop en hoeveel ik er verwerk. (stashbusting) Bij 3 stoffen verwerken mag ik een nieuw stofje aanschaffen. Ik probeerde dit al eerder, maar dit bleek nog iets te moeilijk… Ach een verslaafde roker heeft soms ook een extra poging nodig om te stoppen, toch?

Poging twee… 1 out…. 0 in….

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s