VerjaardagSolis

Verjaardags Solis

Weer een verjaardagsjurk en wel voor onze grote dame. 7 jaar alweer!

Ze mocht zelf een stof en een patroon voor een jurk uitzoeken. Dat is het leuke aan haar leeftijd, ze heeft al een duidelijke smaak en voorkeuren. Het moest een jurk worden met zakken en het liefst een cirkelrok. Het werd dus deze, weer een Solis!

Op haar verjaardag was er gelukkig ook wat bezoek. Want oh, in de zomervakantie jarig zijn heeft zo zijn nadelen. Veel vriendjes en vriendinnetjes zijn op vakantie. Ik weet precies hoe dat voelt. Ik ben zelf ook altijd in de zomervakantie jarig.

 Bij de verjaardagsvisite kwam ook een vraag. Of ik ook jurken op bestelling maak. Uhm…?

Ik was gevleid, eerlijk is eerlijk, maar ik heb al amper tijd om voor mijn eigen kinderen kleding te naaien. Ik MAAK wel tijd.

Nu ben ik benieuwd: doen jullie wel eens aan bestellingen? Wat maakt dat je het wel of niet doet?

IMG_0052

IMG_0014 IMG_0033 IMG_0031

Ook eens een ‘aan’ foto 😉

Stof: tricot Froy&Dind van Kaat&Co

Score: 7 out, 0 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s