Nazomer Sybille

sybille

Ik vraag me af of het nu het laatste staartje zomer is. Temperaturen boven de 30 graden en ik speurde toch echt al herfst in mijn tuin. Lees: overal spinnen! Ik ben niet zo’n held. Als ik door een spinnenweb loop/fiets dan sta ik op scherp, waar is die spin? Voel ik een spin? Jakkie!

sybille2

Ook al doet de herfst zijn intreden, ik kon het niet laten om nog een luchtig jurkje te fabriceren. Het werd weer een Sybille van de La Maison Victor. Dit jurkje maakte ik al eens voor mijn oudste dochter toen zij verjaarde.

 IMG_0080

Ik koos een dunne katoen (Whoopsy Daisy) van Soft Cactus. Deze had ik op de plank liggen en vond ik uitermate geschikt voor deze hoge temperaturen. Dunnere kwaliteit wordt doorzichtig, dus dit was perfect.

IMG_0076

Fijn patroontje, zit binnen de avond in elkaar. Als ik toch even mag zeuren vind ik de biais afwerking volgens de beschrijving niet netjes. Ik snap ook niet zo goed waarom ze het op deze manier hebben uitgebracht. Waarom niet in 1 stuk, i.p.v. 4 stukken?

Ook de schouderbandjes zouden tussen de biais kunnen, dat is toch veel mooier? Mocht ik de jurk nog een keer maken dan ga ik het op die manier proberen. Word vervolgd!

Score: 8 out, 0 in. #stashbusting 3 out and 1 in. (De stash wordt langzamerhand minder!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s