Luister wat vaker naar het engeltje op je schouder

Normaal gesproken win ik helemaal nooit niets. Ik was vroeger het schoolmeisje dat altijd naast de prijzen greep met bingo of het rad van fortuin. Bij voorbaat doe ik ook nooit mee aan de loterij. Want ik heb eens gelezen dat de kans net zo groot is om geraakt te worden door de bliksem. En wie in hemelsnaam wordt wel eens geraakt door de bliksem?                                                             Dat maakt dat ik (bijna) nooit meedoe met wedstrijden, want ik win toch niets.

Totdat…..

…..ik de wedstrijd zag van Leven met Liv.

Het water mij in de mond liep…Pavlov-effect… Bij het zien van de gigantische berg stof. Het engeltje op mijn schouder zei: ‘Wie niet waagt, wie niet wint. Je houdt er in ieder geval mooie jurkjes aan over.’ En het duiveltje zei: ‘Pfff, zinloos.’

KTN_berg

tas2roze

HOOFDPRIJS:
25 meter stof, 5 paar Condor kniekousen en een handgemaakte tas.

Wat een prijzenpakket! En er waren zelfs nog troostprijzen.
EERSTE TROOSTPRIJS:
Nog eens 5 paar Condor kniekousen van Kousen & Karton.

TWEEDE TROOSTPRIJS:
Alle digitale patronen van Mind the Whale.

Sooo hee, dat is niet misselijk! Dus er volgden 1 kleedje voor mijn oudste dochter.

IMG_0084En op de valreep nog een tweede voor mijn middelste dochter. En dat maakt de kans dubbel zo groot fluisterde het engeltje in mijn oor…

IMG_0112

En toen was het wachten totdat het 1 september was, dat duurde gelukkig niet zo lang, want de tweede jurk maakte ik net op tijd af.

Op Facebook zag ik al een foto voorbij komen… SPANNEND!

B3wedstrijd

Alle namen aan een waslijn. Wat een werk om alle namen te printen en in reepjes te knippen en vervolgens op te hangen. Wat een ontzettend leuk idee! Gewapend met een schaar, alsof Liv een nieuw gebouw mocht openen en het lint mag doorknippen!

B4knip1

Daar gaat ze!

B5Marieke

Huh? Zie ik dat goed? Ik knipperde nogmaals met mijn ogen… Stomverbaasd: Ben ik dat?!

YES!  JOEHOE!

Maaruh, droom ik niet? Gaat het wel goed met me? Klopt het echt?

JA! Wat fantastisch!

En er vielen nog andere mooie prijzen:

B9Dominique B7Lies

Bedankt Riet voor het organiseren van de wedstrijd en het maken van een prachtige verpakking van de stofjes. Van harte gefeliciteerd met 1 jaar Mind the Whale.  Dank je wel Liv, voor het knippen van mijn kaartje! Wat een geluk! En een dikke dank je wel aan alle sponsoren. Petite Couture, Bellelien, Madeline de stoffenmadam, Pieke Wieke, Bambiblauw en Kousen en Karton om voor deze mooie prijzen te zorgen!

2 gedachtes over “Luister wat vaker naar het engeltje op je schouder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s