Hanami

img_0210

De jongste telg wordt zwaar achtergesteld op nieuwe kleren gebied. Ja, wat wil je 2 zussen boven haar die een partij kleding achter zich laten waar je U tegen zegt. Toch vind ik het leuk dat ze niet als kopietje van haar zussen door het leven gaat. Toen haar zussen 2 jaar oud waren maakte ik nog geen jurken. Dus een jurk kan de kleine meid wel gebruiken!

img_0224

Het werd een Hanami, mijn eerste. Het mooiste aan dit patroon vind ik de mouwen (flutter sleeves) en het wat langere lijfje. Weer zo’n mooi patroon van Straightgrain.

Na vele Tinny’s zullen er ook zeker meer Hanami’s gaan volgen. (Ik heb er nog twee geknipt, nu nog in elkaar zetten!)

img_0203

Ik gebruikte uit luiheid het rokdeel van de Tinny, want ik had geen zin om weer een nieuw rokdeel uit patroonpapier te knippen. Nu viel het rokdeel dus wat lang uit, maar dat maakt niet uit, want ik maakte de zoom wat breder. Dit geeft een leuk effect. Het kost natuurlijk wel meer stof, maar aangezien een jurkje van een 2 jarige niet zoveel stof kost…

img_0241

img_0219

Ik heb nog genoeg stof over voor een rokje, of iets anders…..peins, peins….keuzes he?!

img_0249

Stof: Bungle jungle by Tim and Back for Moda

Patroon: Hanami Straightgrain

Score: 14 out, 5 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s