Bear ears

Mijn jongste is een orenkind. Met 1 jaar waren buisjes een noodzaak. Om de haverklap had ze oorontsteking, zo zielig, want ik weet uit ervaring hoeveel pijn je daar van kunt hebben. Met buisjes heeft ze nog steeds vaak last van looporen/oorontstekingen. In bad krijgt ze nu oordopjes tegen het water en shampoo in haar oren. Dit lijkt wel effect te hebben. Toch ben ik voorzichtig optimistisch.

’s Ochtends kan de wind op de fiets al behoorlijk venijnig zijn. Daarom is een warme muts met oorflappen niet overbodig. In de Ottobre herfst 4/2016 staat een mooie berenmuts. Deze besloot ik te maken in heerlijk zachte witte borg. Het is een echte knuffelmuts geworden! De voering maakte ik uit dezelfde stof als de buitenkant.

 img_0297

img_0295

Nu fiets ik met een ijsbeertje voorop!

Score: 16 out, 6 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s