Petal Fold Tinny

img_0312Toen dit stofje van de Stoffenkamer mijn aandacht trok MOEST ik het hebben. Dat heb ik niet zo vaak. Met in mijn achterhoofd mijn fabricstash, moest ik even slikken, maar toch kocht ik de stof… Vele jurken gingen door mijn hoofd, wordt het iets voor mijzelf, Just Knot It jurkje, een Tinny, een Petal Fold Playsuit?

Toen zag ik de prachtige versie van KaatjeNaaisels voorbij komen. Ze was me te snel af πŸ˜‰Β en ik houd niet van na-apen, maar hield me bij mijn plan. Het moest toch echt een Tinny worden. Het liefst met iets anders. De plooien van de PFP stonden mij wel aan. Dus het werd een mix van beiden.

img_0309

img_0314

De rok verlengde ik, dat leek me wat warmer voor de koudere dagen. En als mevrouw een groeispurt krijgt dan is dat ook ondervangen!

Verder gebruikte ik 2 keer de stofbreedte voor extra zwier.

img_0374

img_0371

img_20161009_173646

Stof: Hello Ollie Art Gallery

Stof plooien en voering: Basic Sprinkle Peach and White Cotton and Steel

Score: 17 out, 7 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

Advertenties

3 gedachtes over “Petal Fold Tinny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s