Cowlscarf

img_0880

Brrr…. Het is soms al venijnig koud. Deze grote dame kon haar winterjas gelukkig nog een seizoen aan, maar kon wel een nieuwe sjaal gebruiken.

In mijn hoofd een lekker warm stofje met een fluo oranje paspel. Het werd een teddy stof, heerlijk zacht en warm. Omdat de stof een beetje rekt gebruikte ik een rekbare paspel aan de boven en onderkant.

img_0885

Voor de geïnteresseerden: ik knipte 2 lappen van 75 cm bij 30 cm. Prima maat, niet te groot en ook niet te klein. Ik heb nog wel even staan vloeken, moet ik eerlijkheidshalve toegeven… Ik snapte werkelijk waar niet hoe het kon dat ik bij het keren van de sjaal niet de sjaal kreeg die ik wilde. (het zal wel iets met een gebrek aan ruimtelijk inzicht!) Bij het gebruiken van deze tutorial lukte het wel.

img_0884

Score: 24 out, 17 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s