Kerst- Irene jurk #2

img_1143

Zo na de Sinterklaas begint de Kerst te kriebelen! Onze kerstboom staat inmiddels in de woonkamer en zo kwam het idee om aan de kerstgarderobe te beginnen. Het leek me leuk om nog een Irene jurk te maken, dus ik besloot om een applicatie van een ster op de voorkant van de jurk te maken. Ik zocht op internet naar een ster met ronde hoeken, zodat ik er  makkelijk zilveren paspel kon toevoegen. Nou ja, makkelijk… Het is nog een hele kunst om dezelfde ster mooi te krijgen. Ik voegde daar nog 3 glitter pailletten toe, om het geheel iets meer bling bling te maken. De ster plakte ik met vliesofix op de jurk. Daarna heb ik hem met de hand vastgezet.

img_2178

img_1176

 Toen kreeg ik een idee om het patroon te ‘hacken.’ Ik moest voor een blinde rits naar de winkel, dus deed het me besluiten om een knopenpad te maken om de jurk te sluiten!

img_1167

Ik ben alleen super dom geweest…. Echt een gevalletje van niet opletten. Ik maakte de openingen van de knopen horizontaal i.p.v. verticaal. En daar kwam ik achter toen ik ze al open had getornd… Niets meer aan te doen dus. Nu is de jurk wijder omdat de knopen de jurk wijder trekken.

img_1169

img_1151

img_1160

img_1159

Patroon: Bel’etoile Irene jurk (gratis!)

Stof: van de markt!

Score: 29 out, 17 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

❤ Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! ❤

Advertenties

4 gedachtes over “Kerst- Irene jurk #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s