Suzanne cardigan for me myself and I

img_1246

De Suzanne Cardigan maakte ik al eens voor mijn dochters. Een korte versie (nooit op de blog verschenen) en een lange versie (daarvan staat alleen een foto op deze blog, ik schreef nooit een blogbericht) Het was de bedoeling dat er voor mij ook snel een Suzanne Cardigan zou komen, maar deze liet nog even op zich wachten. Ratatataa! Daar is hij dan eindelijk!

I made two Suzanne Cardigans for my daughters. A short version (never published on the blog) and a long version (It’s only a picture on this blog, I never wrote a message) I also wanted a Suzanne Cardigan, but this took a while. But still….Ratatataa! There it is at last!

img_1234

img_1236

Als biaisband gebruikte ik een zwart nepleer. Dit geeft een stoere uitstraling. Het materiaal is van zichzelf een beetje stug en daardoor staat de kraag een beetje omhoog. Dat vind ik een leuke bijkomstigheid. Ik had niet voldoende stof om de mouwen uit 1 stuk te maken. Dus voegde ik een breed mouwboord toe. Zo is de mouw toch lang genoeg!

 I used a black faux leather on the seam. This gives a tough look. The material is a bit stiff, but I think that gives the cardigan a nice touch. I did not have enough fabric to make the sleeve one piece. So I added a broad sleeve hem. The sleeve is perfect now.

img_1240

Patroon: Suzanne Cardigan van CompagnieM

Stof/ fabric: van de markt/ bought at the market

Score: 30 out, 17 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

   ❤ Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! ❤ I love your comment! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s