Feest op de blog + GIVE AWAY!

de9c513305a1caec2e834d969867f4cb

Mijn blog bestond op 4 januari 2017 drie jaar. En dit is jawel, mijn 100ste bericht! Inmiddels is er een hoop veranderd. Op het gebied van naaien ben ik veel vaardiger met een naaimachine dan toen. Het laatste jaar maak veel meer kleding. Lees: jurken, heel jurken! Maar liefst 40 jurken zijn er inmiddels onder mijn naaimachine vandaan gekomen. In 2016 en een stukje 2017 (tot nu) heb ik 28 jurken gemaakt. En ik hoop er nog heel veel te maken, want het geeft me voldoening en ik word er blij van!

thumbnail-electronic-gift-vouchers

Om dit te vieren geef ik een gift voucher weg. Je kunt daarmee een papieren patroon bestellen van mijn all-time-favorite patroonontwerpster Straightgrain. De echte volger weet dat! 😉

Hoe kan je meedoen? Laat een berichtje achter onder dit bericht en vertel me welk patroon je zou willen hebben en waarom. Uiteindelijk kies ik uit mijn volgers 1 winnaar. (Je moet dus wel een beetje binding met mijn blog hebben he?!) Op 25 maart 2017 kies ik willekeurig een winnaar uit de reacties.

img_1816

En om dit geheel wat kracht bij te zetten maakte ik een Tinny van Straightgrain. Dit keer een maatje groter dan vorig seizoen. Het werd een maatje 5Y. Mijn dochter is nog geen 5, maar een beetje op de groei leek me niet weg.

Toch is hij aan de grote kant, zowel in de breedte als de lengte. De jurk verdwijnt dus nog even totdat hij minder ruim zit.

img_1827-2

Het thema van deze Tinny is mooi in zijn eenvoud. Geen poespas.

img_1819

De stof ligt al een eeuwigheid in de kast. Mijn dochter heeft al vele malen het stofje uit de kast gehaald met de mededeling dat ze het zo’n mooie stof vond. Ik vond dat wel grappig, omdat ik de stof ook echt bij haar vind passen. Ach ja, soms heb je dat!

img_1815-2

Stof: Panduro Design Bolsters Snowflakes Scandi Grey

Score: 10 out, 3 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

❤ Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! ❤ I love your comment! ❤

12 gedachtes over “Feest op de blog + GIVE AWAY!

  1. Hele mooie jurk en gefeliciteerd met je jubileum! Ik naaide deze week ook een Straght grain jurkje, ik ben dus ook fan, vele patronen heb ik daarom al, maar de Berlin nog niet en aangezien mijn kids weer toe zijn aan nieuwe jassen, lijkt me dat een super patroon om te winnen. Ik ben dol op die mooie plooien 😉

  2. Heel mooi. Kiezen is moeilijk. Uw tinys zijn heeeel mooi, maar dat patroon heb ik al 😉 De tic tac toe dress met poesjes vind ik ook prachtig maar dat is van een andere ontwerpster dus dan zou ik de jaanu kiezen want die heb ik nog niet en daar kan je ook eindeloos mee varieeren eh 😉

  3. Gefeliciteerd! 3 jaar al, wow! Het leukst aan naaiblogs volgen is misschien wel de ontwikkeling te zien, in naaien, in bloggen, in opgroeiende kinderen. Heerlijk om zo af en toe in het verleden van een blog te spieken! Mocht ik winnen dan zou ik zonder twijfel voor de Laure gaan, want jurkjes naaien is natuurlijk het leukste dat er is!

  4. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met je give-away, want na jouw prachtige foto’s op instagram ben ik verliefd op de Laure dress :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s