En de winnaar is…..!

Ratatataa!

Voordat ik de winnaar bekend maak, wil ik jullie bedanken voor jullie leuke en lieve reacties! Het is zo leuk dat ik de meesten van jullie niet persoonlijk ken, maar dat ik toch een klik voel wat betreft onze gemeenschappelijke hobby. Hoe cool is dat?! Naaien maakt mij blij, maar de mooie dingen die ik op jullie blogs zie maken mij ook blij!

Wat een blije bedoeling, haha!

En zoals Marieke (van Circle Meets Line) het zo mooi omschreef, het is heel leuk om de ontwikkeling op een blog te zien. Van het naaien, bloggen, maar ook van de opgroeiende kindjes. Dat is wederzijds! Ik vind het ook erg leuk om jullie te volgen in wat jullie allemaal maken.

Wat ik ook nog even kwijt wil, wat hebben jullie leuke plannen met de voucher! Als ik hem zelf zou houden dan zou ik waarschijnlijk voor de Jaanu gaan. Dat patroon heb ik namelijk nog niet, ook weer een pracht patroon. Ach ja, een mens moet wat te wensen over laten, toch?

En dan is het zover, de winnaar is…. Mamadammeke

Dat wordt vast een prachtige Laure! Stuur je me een berichtje via mijn contactformulier?

Een gedachte over “En de winnaar is…..!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s