Nanöo top

Op Instagram kwam ik de Nanöo top tegen. Een mooi sweaterpatroon voor dames en kleine dames. De Nanöo heeft een eenvoudige snit en  driekwart mouwen. Ik besloot er één te maken voor mijn jongste dochter. Maar toen ik het patroon had geknipt vond ik hem te groot voor haar. Dus hij ging naar mijn middelste. En dat vond zij helemaal niet erg. Ze heeft namelijk een rok in precies dezelfde kleur. Win win situatie 🙂

Ik veranderde 2 dingen aan het patroon. Aan de zoom maakte ik een band en de hals werkte ik met een bandje af. Dat deed ik omdat ik dat mooier vind.

Het afwerking van de hals heb ik net niet strak genoeg gemaakt, waardoor het bandje een beetje rechtop staat. Dat hoort eigenlijk niet natuurlijk. Het stoort me niet, maar bij de volgende zal ik het bandje een stukje korter maken.

De stof gebruikte ik ook al bij de Panda Nivalis. Het is een sweatertricot van Lillestof.

Stof: Sweaterstof van Lillestoff

Patroon: Nanöo Top and dress

Score: 20 out, 10 in. #stashbusting 3 out and 1 in.

❤ Ik vind het erg leuk als je een reactie achterlaat! ❤ I love your comment! ❤

2 gedachtes over “Nanöo top

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s