Welkom

Welkom op mijn creatieve blog.IMG_6403

Ik ben Marieke, ofwel Catootje, zoals mijn moeder mij graag noemt.

Ik ben trotse moeder van 3 prachtige dochters. Toen in 2012 mijn 2e dochter geboren werd ben ik begonnen met naailessen. Sindsdien ben ik aangestoken met het welbekende ‘virus.’ Ik zocht meer uitdaging en begon daarom in 2014 met de opleiding costumière. Ik leer daar patroontekenen, stoffenkennis, naaitechnieken etc, er gaat een wereld voor mij open!

Op deze blog schrijf ik over mijn creatieve kant. Want naast het dagelijks leven van een werkende moeder ontspan ik door achter de naaimachine te kruipen. Ik maak graag iets voor anderen en soms voor mijzelf.

Zelf vind ik het leuk om creatieve blogs te lezen en inspiratie op te doen. Hopelijk zit er voor jou op deze blog ook iets tussen. Voor mij is het een creatief dagboek.

Misschien vraag je je af: Waarom staan je kinderen niet herkenbaar op de foto? Wel, ik vind dat mijn kids het recht hebben op anonimiteit. Het zijn prachtige meiden en dat houden we graag voor onszelf. 😉

Nu weet je iets meer van mij. Veel plezier op mijn blog en laat gerust een berichtje voor mij achter. Ik vind het leuk om van gedachten te wisselen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s